Είμαι η...

Κέλλυ Σώκου.


Γεννήθηκα στην Αθήνα της Μεταπολίτευσης και ζω στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης.

Εκτίθεμαι. Με τα γραπτά μου. Και ύστερα αυτά μένουν. Και με εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Σπούδασα Φιλοσοφία και Λογοτεχνία, αλλά προσπαθώ να αποδείξω με μαθηματική συνέπεια ότι ο γραπτός λόγος μπορεί να εκφράσει τα πάντα. Όλα τα ανείπωτα.

Στα περιοδικά έμαθα τι σημαίνει οικονομία λέξεων. Δεν έμαθα όμως τι σημαίνει οικονομία χρόνου. Απεχθάνομαι τη βιασύνη. Δεν βιάζομαι ποτέ.

Βιάστηκα μόνο μία φορά. Όταν γέννησα. Από τότε έχω βάλει σκοπό να βοηθήσω τους γονείς που έζησαν την εμπειρία της προωρότητας. 

Επικοινωνείτε μαζί μου στο ksokou@gmail.com 

6 σχόλια:

 1. Κέλλυ, καλώς σε βρήκα! Με κέρδισες ήδη από το "About" σου και σπεύδω να εξερευνήσω το blog σου.
  Αθηνά από το www.craftaholic.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς ήρθες! Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος21/3/14 20:40

  Κέλλυ, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Εκφράζεις με τόση ευαισθησία, αλήθεια και παρρησία το βίωμα της προωρότητας και άλλων καταστάσεων που έχουν σχέση με τη μητρότητα. Είναι υπέροχο αυτό που κάνεις! Σ' ευχαριστούμε πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.

   Διαγραφή
 3. Ειρήνη29/1/15 17:01

  κέλλυ , είμαι μαμά πρόωρων διδύμων και η συγκίνηση μου όταν διάβαζω΄τις ιστορίες όλων των μαμάδων που έχουμε παράσει και περνάμε τις ίδιες καταστάσεις είναι απερίγραπτη. λυπάμαι ειλικρινά που σήμερα ανακάλυψα τη σελίδα και έχασα τη συνάντηση στην Αθήνα. όποτε οργανωθεί πάλι - που εύχομαι να ναι σύντομα- θα είμαι εκεί αν μου επιτρέπεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν επιτρέπεται; Επιβάλλεται! Στείλε μου ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο είτε στο fb είτε στο μέιλ για να είμαστε σε επαφή. Να τα χαίρεσαι πάντα!

   Διαγραφή